Depremzedeler için yardım kampanyası
Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 10 ilde büyük bir yıkıma neden olan 7.4 büyüklüğündeki depremin ardından Soma Kaymakamlığı yardım kampanyası başlattı.
Soma Kaymakamlığı tarafından yaşanan büyük depremin ardından yardım kampanyası başlatıldı. Kampanyayla ilgili olarak yardım etmek isteyen vatandaşlar istenen malzemeleri (Isıtıcı, Battaniye, Mont, Bot, Uyku Tulumu (Her türlü kullanılmamış kışlık kıyafet) gibi ısınma ve giyime yönelik
ayni yardım) Soma Yunusemre İmam Hatip Ortaokulu Kapalı Spor Salonu’nda teslim edebilecek.
Soma Kaymakamlığı’n dan yapılan açıklama da; “Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde 06 Şubat 2023 tarihinde saat 04.17’de 7,4 büyüklüğünde bir deprem meydana gelmiştir.Meydana gelen depremden Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay illerimiz etkilenmiştir.
Depremden etkilenen vatandaşlarımızın ihtiyaçlarının karşılanması için; Isıtıcı, Battaniye, Mont, Bot, Uyku Tulumu (Her türlü kullanılmamış kışlık kıyafet) gibi ısınma ve giyime yönelik AYNİ YARDIM olarak kabul edilecektir.
İlçemizde yapılacak bağışlar Soma Yunusemre İmam Hatip Ortaokulu Kapalı Spor Salonu’nda toplanacak tır.Nakdi Yardımlar için; T.C. İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı’nın www://afad.gov.tr/depremkampanyasi2 bağış hesabına nakdi yardımlar yapılabilecektir.
Not: EFT ile yardım yapılırken Alıcı Adı kısmına “T.C. İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı” yazılması gerekmektedir” denildi.
Yorum gönder