Anahtar Partisiilk kongresini yaptı
Anahtar Parti Soma İlçe Başkanlığı’nın ilk olağan genel kurulu yapıldı. Tek liste ile gidilen kongrede mevcut başkan Timur Aka güven tazeledi.
Anahtar Partisi Soma İlçe Başkanlığı 1. Olağan Genel Kurulu Parti binasında yapıldı.
Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması nın ardından başlayan kongrede bir konuşma yapan Başkan Timur Aka, “Somalı vatandaşlarımı zın sorunlarını çözüm odaklı siyasetimizle ve biz daha iyisini yapacağız şiaresi ile bu yola çıktığımızı belirtmek isteriz.
Kongrede bir konuşma yapan Başkan Timur Aka, “Kongremize katılım sağlayan Anahtar Parti Kurucular kurulu üyesi Sayın Serbülent Vatanoğlu’na, Anahtar Parti Manisa İl Başkanımız Sayın Şakircan Dinç Başkanımıza ve Yönetim Kuruluna, Manisa İlçe Başkanları ve yönetimlerine ayrı ayrı teşekkür ederiz.
Bizleri bu süreçte yalnız bırakmayan her bir üyelerimize de ayrı ayrı teşekkür ediyoruz.” dedi.
İlçe Yönetimi Asil Listede ise şu isimler yer aldı;
Fatih Şentürk, Sadi Çakan, İdris Özer, Ümit Gür, Semih Tınastepe, Uğur Ünsal, Taner Yılmazer, Serhat Tevfik Dede, Kadir Kılıç, Kerim Kaya, Göksel Bakan, Birsen Şentürk, Cüneyt Dağlı, Hasan Eker, Tuğrul Poyraz, Hakan Demir, Erhan Koçan, Hüseyin Kahraman, Celal Kavil, Cemal Çapkın, Cumali Uygun, Dilek Fidan, İrem Naz Bal, Necdet Dilber, Ramazan Altın, Saffet Çoban, Seyfettin Kazan, Yasin Argun, Yaşar Kaya, Yücel Akın, Zafer Kubur, Aytekin Memiş, Asım Çınar, Arslan Kıyaber. Tek liste ile gidilen kongrede mevcut başkan Timur Aka, partiye kayıtlı üyelerin tamamının oyunu alarak güven tazeledi.
Yorum gönder