Zafer Mahallesinin ATM sorunu çözülüyor
Belediye Başkanı Sercan Okur, Zafer Mahallesi Muhtarı Adem Balacan ile birlikte Zafer Mahallesinin ATM sorununu çözmek için görüşmeler gerçekleştirdi.
Soma Belediye Başkanı Sercan Okur, Belediye Meclis Üyesi Veli Sarıoğlu ve Zafer Mahallesi Muhtarı Adem Balacan ile birlikte, Zafer Mahallesi’nde vatandaşları mağdur eden ATM sorununu çözmek için harekete geçti!
Başkan Okur, bankaların yetkilileriyle bir araya gelerek Zafer Mahallesine ATM kazandırılması konusunda önemli görüşmeler gerçekleştirdi.
Somalı vatandaşların günlük hayatını kolaylaştırmak ve mağduriyetlerini gidermek için çalışmalarını aralıksız sürdüren Soma Belediye Başkanı Sercan Okur;
“Zafer Mahallesi’nde vatandaşlarımızın yaşadığı ATM sorununu çözmek için Belediye Meclis Üyemiz Veli Sarıoğluve Zafer Mahallesi Muhtarımız Adem Balacan ile birlikte bankaların yetkilileriyle görüştük.
Hemşehrilerimizin finansal işlemlerini kolaylaştırmak, yaşadıkları mağduriyeti gidermek ve Zafer Mahallesi’ne ATM kazandırmak için gerekli adımları atıyoruz.
Soma’da çözüm odaklı belediyecilik anlayışımızla vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz!” dedi.
Yorum gönder