×

Ak Parti Aydın Milletvekili Savaş’tan Soma Ziyareti

Ak Parti Aydın Milletvekili Savaş’tan Soma Ziyareti

Ak Parti Aydın Milletvekili, KİT komisyonu Başkanı Mustafa Savaş, Soma’ya gelerek Şehitlik, Millet Bahçesi ve Festival alanında ziyaretler gerçekleştirdi.

Ak Parti Aydın Milletvekili, KİT komisyonu Başkanı Mustafa Savaş hafta sonu Soma’ya gelerek çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi.
Ak parti İlçe Başkanı Ali Sezer ve yönetim kurulu ile birlikte Maden Şehitliğini ziyaret eden Milletvekili Savaş, ” Maden Şehitliği’ni ziyaret ederek şehitlerimizi dualarla yâd ettik. Daha sonra maden şehitlerimiz Göknur Kocagedik, Sebahattin Aydın ve Şahin Aydın için ailelerine taziye ziyaretinde bulunduk.
Milletimizi yasa boğan Soma maden faciasında hayatını kaybeden maden şehitlerimize rahmet; ailelerine başsağlığı ve sabırlar diliyorum” dedi.
Şehit Buluşmaları kapsamında Soma İlçe Başkanlığında partililer ile bir araya gelen Ak Parti Aydın Milletvekili, KİT komisyonu Başkanı Mustafa Savaş, “Bu sevda büyük ve güçlü Türkiye sevdasıdır. Bu sevda Türkiye Yüzyılı’nı inşa etme sevdasıdır. Rabbim birliğimizi ve beraberliğimizi daim eylesin” ifadelerine yer verdi.
Ak Parti Aydın Milletvekili, KİT komisyonu Başkanı Mustafa Savaş, İlçe Başkanı Ali Sezer, Kadın Kolları Başkanı Av. Sümeyra Kara Baş ve Partililer ile birlikte Ak Parti hükümeti icraatları ile Soma’ya Kazandırılan Millet Bahçesini ziyaret ederek 19.Karaelmas Kültür, Sanat ve Dayanışma Festivali kapsamında açılan stantları gezerek, ziyaretçilerle selamlaştı. Savaş ve beraberindekiler daha sonra Soma Ordulular Derneği üyeleriyle bir araya geldi.

Yorum gönder